Bouw aan de toekomst, jouw toekomst

Werken bij VAN DER BOUW betekent onderdeel zijn van een jonge, energieke club met hoogopgeleide professionals. We zijn jong van geest en ambitieus, verschillend in veel opzichten, maar we hebben hetzelfde doel.

Samen zorgen wij voor een open, informele sfeer. Wij bieden de mogelijkheid om je arbeidsrelatie persoonlijk in te vullen, met de bij jou passende arbeidsvoorwaarden!

VAN DER BOUW is een middelgroot bouwmanagementbureau. Ons team bestaat uit 30 professionals en we bestaan bijna 10 jaar, daar zijn we trots op!


Stel je voor…

Dat jij kunt zeggen dat jij hebt meegewerkt aan de totstandkoming van een nieuw station. Zo’n gebouw staat er misschien wel een eeuw! Werken bij Van der Bouw betekent meewerken aan indrukwekkende bouwprojecten. Hier kun je jouw kennis omzetten in daden door Shared Intelligence. Samen bouwen wij aan een betere wereld. Samen bouwen wij aan de toekomst. Jouw toekomst.

#teamvanderbouw
Bij Van der Bouw heeft iedereen zijn specialiteit. Echte vaknerds mét social skills. We maken tijd om elkaar te helpen en zien elkaar wekelijks. Leuke collega’s met wie je een passie voor je vak deelt.

#werkenbijvanderbouw
Jouw werk is bijzonder. Je bouwt aan een betere wereld. Aan de toekomst. Je bent onderdeel van gave projecten bij grote opdrachtgevers. In een dynamische omgeving bij de klant en op de Bouwcampus.

#ontspannenbijvanderbouw
We organiseren het hele jaar door sportieve en leuke activiteiten. Wintersport, padellen, varen, zomer BBQ, nachtje weg.

#lerenbijvanderbouw
We zitten niet voor niets op de Bouwcampus. Bij Van der Bouw krijg jij ruimte voor jouw ontwikkeling. Jouw vak draait om innovatieve oplossingen, wij helpen jou om je kennis op peil te houden.

Wij werken voor

Collega’s aan het woord

Anne Lommers

Anne werkt als projectmanager bij Van der Bouw. Ze doet diverse projecten voor Port of Rotterdam en de Politie.

“Er heerst op kantoor en op de bouwplaats een fijne en professionele sfeer. Je krijgt alle vrijheid om zelfstandig te werken. Sparren en ontspannen doen we met een van de Van der Bouw-activiteiten als padellen, karten of samen op wintersport gaan. Het leuke is de afwisseling tussen diverse projecten, het werken op verschillende locaties en samen resultaatgericht werken. Het geeft een trots gevoel om na een verbouwing de eerste medewerkers te zien op hun werkplek.”

Jasper Uithol

Jasper werkt al 4 jaar en 3 maanden als Van der Bouw-er. Als Projectmanager Bouw & Infra zorgt Jasper ervoor dat de grootschalige renovaties van meerdere politiebureaus in Amsterdam voorspoedig verlopen.

“Wat zo leuk is aan werken bij Van Der Bouw, is dat het een jonge organisatie is bestaande uit professionals. Van Der Bouw is niet alleen gespecialiseerd in bouwmanagement maar er zijn ook aanbestedingsjuristen en financiële experts in huis. Naast dat het experts zijn, zijn het vooral leuke mensen om mee te werken. De sfeer is professioneel en toch ongedwongen. Dat we veel leuke uitjes doen, werkt hier zeker aan mee!”

#ontspannenbijvanderbouw

Onze vacatures

  • Projectmanager Bouw / Civiel

  • Recruiter

  • Ontwikkelmanager Bouw

  • Planeconoom

Open sollicitatie

Staat jouw specialisme er niet bij?
Van der Bouw is benieuwd naar je.