Bouw aan de toekomst, jouw toekomst

Combineer een Hollandse aanpakkersmentaliteit met goed opgeleide pioniersgeestdrift en zie daar: Van der Bouw. Wij werken aan bouw- en organisatievraagstukken vanuit Delft, de bakermat van vooruitstrevend Nederland. Met beide benen op de grond blijven we anderen één stap voor.

Stel je voor…

Dat jij kunt zeggen dat jij hebt meegewerkt aan de totstandkoming van een nieuw station. Zo’n gebouw staat er misschien wel een eeuw! Werken bij Van der Bouw betekent meewerken aan indrukwekkende bouwprojecten. Hier kun je jouw kennis omzetten in daden door Shared Intelligence. Samen bouwen wij aan een betere wereld. Samen bouwen wij aan de toekomst. Jouw toekomst.

#teamvanderbouw
Bij Van der Bouw heeft iedereen zijn specialiteit. Echte vaknerds mét social skills. We maken tijd om elkaar te helpen en zien elkaar wekelijks. Leuke collega’s met wie je een passie voor je vak deelt.

#werkenbijvanderbouw
Jouw werk is bijzonder. Je bouwt aan een betere wereld. Aan de toekomst. Je bent onderdeel van gave projecten bij grote opdrachtgevers. In een dynamische omgeving bij de klant en op de Bouwcampus.

#ontspannenbijvanderbouw
We zetten kennis en kunde in voor het publieke domein en het algemeen maatschappelijk belang.

#lerenbijvanderbouw
We zitten niet voor niets op de Bouwcampus. Bij Van der Bouw krijg jij ruimte voor jouw ontwikkeling. Jouw vak draait om innovatieve oplossingen, wij helpen jou om je kennis op peil te houden.

Wij werken voor

Collega’s aan het woord

Anne Lommers

Anne werkt als projectmanager bij Van der Bouw. Ze doet diverse projecten voor Port of Rotterdam en de Politie.

“Er heerst op kantoor en op de bouwplaats een fijne en professionele sfeer. Je krijgt alle vrijheid om zelfstandig te werken. Sparren en ontspannen doen we met een van de Van der Bouw-activiteiten als padellen, karten of samen op wintersport gaan. Het leuke is de afwisseling tussen diverse projecten, het werken op verschillende locaties en samen resultaatgericht werken. Het geeft een trots gevoel om na een verbouwing de eerste medewerkers te zien op hun werkplek.”

Jasper Uithol

Jasper werkt al 4 jaar en 3 maanden als Van der Bouw-er. Als Projectmanager Bouw & Infra zorgt Jasper ervoor dat de grootschalige renovaties van meerdere politiebureaus in Amsterdam voorspoedig verlopen.

“Wat zo leuk is aan werken bij Van Der Bouw, is dat het een jonge organisatie is bestaande uit professionals. Van Der Bouw is niet alleen gespecialiseerd in bouwmanagement maar er zijn ook aanbestedingsjuristen en financiële experts in huis. Naast dat het experts zijn, zijn het vooral leuke mensen om mee te werken. De sfeer is professioneel en toch ongedwongen. Dat we veel leuke uitjes doen, werkt hier zeker aan mee!”

#ontspannenbijvanderbouw

Onze vacatures

  • Projectmanager Bouw / Civiel

  • Ontwikkelmanager Bouw

  • Jurist Bouw- en Aanbestedingsrecht

  • Planeconoom

  • Financieel Specialist / Controller

  • Inkoper