#management #vastgoed #BuitenlandseZaken

Vastgoedontwikkeling ambassades

Buitenlandse zaken

“We zijn er. Om ons koninkrijk wereldwijd te vertegenwoordigen en het verschil te maken met diplomatie. Om te werken aan stabiliteit elders die bijdraagt aan veiligheid in Nederland. We zijn er voor alle Nederlanders die in het buitenland wonen, werken of reizen en advies of hulp nodig hebben. We zijn er om kansen te creëren en deuren te openen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Om economische groei te bevorderen, waar ook Nederland welvarender van wordt. We zijn er om internationale afspraken te maken over wereldwijde uitdagingen, zoals klimaatverandering en ongelijkheid. En om mee te bouwen aan een eerlijke en duurzame wereld. We zijn er. Voor Nederland, wereldwijd.”

Van der Bouw levert aan de afdeling strategie & programmering van Buitenlandse zaken een Strategisch Manager Vastgoed. De Strategisch Manager Vastgoed rapporteert aan de directie van Huisvesting & Facilitaire Zaken. DHF heeft een visie opgeleverd waarin staat dat ze doelen willen bereiken op de volgende gebieden:

– Veilig
– Toekomstbestendig
– Doelmatig
– Duurzaam

Om deze huisvestingsvisie te realiseren willen ze ook investeren in vastgoed in het buitenland. Hier komt de Strategisch Manager Vastgoed om de hoek kijken.

De Strategisch Manager Vastgoed heeft een plan gemaakt op welke manier er geïnvesteerd kan worden in welk vastgoed. Daarna wordt er gekeken op welke manier, wanneer en hoe het geld dat nodig is wordt uitgegeven. De uitdaging is om een realistisch plan uit te voeren binnen de gestelde kaders zonder dat de hele organisatie wordt ontwricht.

Jaap Bosscha vervult deze bijzondere functie.

“De allergrootste uitdaging is om achter de waarheid van de cijfers te komen en deze te zien presteren in een uitvoerbaar plan”.

Jaap, Strategisch Manager Vastgoed Buitenlandse Zaken

Verder praten?

Jaap Bosscha

Projectmanagement

jaap.bosscha@vanderbouw.nl
+31 (0)6 51305031