#engineer #vastgoed #PortofRotterdam

Project Engineer

Port of Rotterdam

Sinds 4 jaar werkt Van der Bouw samen met Havenbedrijf Rotterdam in gebieds- en gebouwontwikkelingen. Zo adviseren we in bijvoorbeeld RDM en M4H over een ecosysteem voor de creatieve maakindustrie waar functionaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid voorop staan.

Zo werken we momenteel aan de herontwikkeling en verduurzaming van diverse monumentale loodsen en diverse nieuwbouwprojecten. Ook ondersteunen we in de advisering van de ontwikkeling van nieuwe eigen huisvesting van de operationele diensten van het Havenbedrijf Rotterdam en de verduurzaming van de vastgoedportefeuille.

Markus werkt namens Van der Bouw als Project Engineer bij HbR. Hij is verantwoordelijk voor het technisch projectmanagement van Programma van Eisen, ontwerpteam, inkoop tot en met begeleiding realisatie. 

“De vastgoedportefeuille van de haven is super divers. Zoveel verschillende partijen, gebouwen van monumentaal tot nieuw en van groot tot klein. Dat maakt dat iedere investering en iedere specifieke klant op maat geadviseerd moet worden. De uitdaging is om een meerwaarde te creëren voor de hele keten, van gebruiker tot gebied en de totale Rotterdamse Haven”

Markus, Project Engineer Port of Rotterdam 

Verder praten?

Jaap Bosscha

Projectmanagement

jaap.bosscha@vanderbouw.nl
+31 (0)6 51305031

Markus Clarijs

Project Engineer

markus.clarijs@vanderbouw.nl
+31 (0)6 22901224