#engineer #vastgoed #PortofRotterdam

Herontwikkeling haven van Rotterdam

Port of Rotterdam

Sinds 4 jaar werkt Van der Bouw samen met het Havenbedrijf Rotterdam in gebieds- en gebouwontwikkelingen. We adviseren in bijvoorbeeld RDM en M4H over een ecosysteem voor de creatieve maakindustrie waar functionaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid voorop staan.

We werken momenteel aan de herontwikkeling en verduurzaming van diverse monumentale loodsen en nieuwbouwprojecten. We ondersteunen in de advisering van de ontwikkeling van nieuwe eigen huisvesting van de operationele diensten van het Havenbedrijf Rotterdam en de verduurzaming van de vastgoedportefeuille.

Markus werkt namens Van der Bouw als Project Engineer bij het Havenbedrijf Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor het technisch projectmanagement van Programma van Eisen, ontwerpteam, inkoop en begeleidt de realisatie. 

“De vastgoedportefeuille van de haven is super divers. Zoveel verschillende partijen, gebouwen van monumentaal tot nieuw en van groot tot klein. Dat maakt dat iedere investering en iedere specifieke klant op maat geadviseerd wordt. De uitdaging is om meerwaarde te creëren voor de hele keten, van de gebruiker in het gebied tot de totale Rotterdamse Haven”

Markus, Project Engineer Port of Rotterdam 

Verder praten?

Jaap Bosscha

Projectmanagement

jaap.bosscha@vanderbouw.nl
+31 (0)6 51305031

Markus Clarijs

Project Engineer

markus.clarijs@vanderbouw.nl
+31 (0)6 22901224