#management #vastgoed #TUDelft

Assetmanagement TU Delft

Wij vervullen de rol van Asset management voor de faculteit Technische Natuurwetenschappen (Applied Sciences) & Qutech , een onderzoeksinstituut gespecialiseerd in Nanotechnologie op de TU Delft. Applied Sciences is een van de 8 faculteiten van de TU Delft. En het is meteen ook 1 van de faculteiten waarvan het vastgoed verspreid zit over de hele campus. Dat geeft ook direct de complexiteit van de functie weer.

De TU Delft werkt aan verduurzaming van de campus met als doel een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. Een van de gebouwen van de TNW wordt volgens de internationaal erkende Building Research Establishment Environmental Assessment Method (BREEAM) standaard gerealiseerd.

Als asset manager ben je eindverantwoordelijk voor optimaal gebruik van het gebouw. Ook zijn we zijn we eindverantwoordelijk voor het verdelen van de ruimtes en voor het initiëren van nieuwe projecten. Naast het leveren van kennis zijn we ook continue bezig met het optimaliseren van het proces. Het kenmerk van deze functie hier is het eigenaarschap. Je gedraagt je echt als eigenaar van het gebouw. Jaap Bosscha vervult deze functie namens Van der Bouw.

Recent project binnen deze functie is het maken van een businesscase voor de Hortus Botanicus Delft (voorheen de Botanische Tuin).

Momenteel loopt er een meerjarig contract samen met Turner & Townsend voor het leveren van asset- en projectmanagers aan de Campus Real Estate & Faciltymanagement van de TU Delft.

“De campus is onze eigen achtertuin. Daar willen we aan bijdragen.”

 

Jaap, Asset Manager TU Delft 

Meer weten over onze projecten voor de TU?

Project Management TU Delft

Verder praten?

Jaap Bosscha

Projectmanagement

jaap.bosscha@vanderbouw.nl
+31 (0)6 51305031