Bouw aan de toekomst, jouw toekomst

Werken bij VAN DER BOUW betekent onderdeel zijn van een jonge, energieke club met hoogopgeleide professionals. We zijn jong van geest en ambitieus, verschillend in veel opzichten, maar we hebben hetzelfde doel.

Samen zorgen wij voor een open, informele sfeer. Wij bieden de mogelijkheid om je arbeidsrelatie persoonlijk in te vullen, met de bij jou passende arbeidsvoorwaarden!

VAN DER BOUW is een middelgroot bouwmanagementbureau. Ons team bestaat uit 30 professionals en we bestaan bijna 10 jaar, daar zijn we trots op!

#teamvanderbouw
Bij Van der Bouw heeft iedereen zijn specialiteit. Echte vaknerds mét social skills. We maken tijd om elkaar te helpen en zien elkaar wekelijks. Leuke collega’s met wie je een passie voor je vak deelt.

#werkenbijvanderbouw
Jouw werk is bijzonder. Je bouwt aan een betere wereld. Aan de toekomst. Je bent onderdeel van gave projecten bij grote opdrachtgevers. In een dynamische omgeving bij de klant en op de Bouwcampus.

#ontspannenbijvanderbouw
We organiseren het hele jaar door sportieve en leuke activiteiten. Wintersport, padellen, varen, zomer BBQ, nachtje weg.

#lerenbijvanderbouw
We zitten niet voor niets op de Bouwcampus. Bij Van der Bouw krijg jij ruimte voor jouw ontwikkeling. Jouw vak draait om innovatieve oplossingen, wij helpen jou om je kennis op peil te houden. Dit doen wij met Van der Bouw Academy. Via kennissessies en opleidingen verbreedt je je kennis en blijf je up to date van de ontwikkelingen.

Partners

Mark Modderkolk

Management

mark.modderkolk@vanderbouw.nl
+31 (0)6 20623805

Peter de Jong

Finance

peter.de.jong@vanderbouw.nl
+31 (0)6 29553912

Jaap Bosscha

Design

jaap.bosscha@vanderbouw.nl
+31 (0)6 51305031

#ontspannenbijvanderbouw

Join us! Wij hebben ruimte voor:

  • Projectmanager Bouw / Civiel

  • Recruiter

  • Ontwikkelmanager Bouw

  • Planeconoom