Advies + Daadkracht

Nederland staat in de top van innovatieve economie├źn. Het is dan ook geen toeval dat het barst van nieuwe projecten. Een project uitdagend of in zwaar weer? Dan heb jij onze aandacht. Van der Bouw biedt specialisme op de volgende onderdelen.

Projectmanagement

We geven leiding aan projecten in bouw en infra en daar zijn we goed in. Met een gestructureerde aanpak op basis van processen, methoden en vaardigheden zorgen we voor projecten die binnen de afgesproken kaders van geld, tijd en kwaliteit worden opgeleverd. In voorbereiding, ontwerp en uitvoering, Van der Bouw heeft de juiste projectmanager voor elk project.

Bekijk projecten

Assetmanagement

De invulling van de rol van eigenaar van het vastgoed van overheids- en vastgoedorganisaties. We brengen de mogelijkheden van gebouwen en objecten in beeld. Die mogelijkheden zetten we af tegen het gewenste gebruik en maken op basis daarvan plannen, stellen opdrachten op en zorgen voor besluitvorming.

Bekijk projecten

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling houdt in dat nieuw vastgoed wordt opgebouwd of oud vastgoed wordt opgeknapt. De financiering wordt meestal gedaan door overheden en vastgoedorganisaties die in heel Nederland vastgoed ontwikkelen. De vastgoedorganisaties verkopen of verhuren het vastgoed dat zij ontwikkelen. Van der Bouw zorgt voor de processturing van de ontwikkeling.

Bekijk projecten

Gebiedsontwikkeling

Een gebiedsontwikkeling richt zich op de (her)ontwikkeling van een locatie tot een nieuw gebied. In dit nieuwe gebied krijgen een combinatie van verschillende functies, zoals wonen, bedrijven, detailhandel, groen, recreatie en infrastructuur een plek. Van der Bouw regisseert de gebiedsontwikkeling namens gemeenten.

Bekijk projecten

Planeconomie

Bij integrale gebiedsontwikkeling wordt vaak gewerkt met een of meerdere grondexploitaties. Een grondexploitatie is een begroting voor het ontwikkelen van de grond, zodanig dat aan het eind van de exploitatie overgegaan kan worden tot de bouw en de bouwexploitatie (gevolgd door de vastgoedexploitatie). Van der Bouw levert en de kennis en kunde om de exploitaties op te stellen en te sturen op de uitkomsten.

Bekijk projecten

Stationsontwikkeling

In de ontwikkeling van stationsomgevingen komen spoor-, gebieds- en vastgoedontwikkeling bij elkaar. In het centrum van steden en dorpen brengen we veranderingen op gang. In een enorm dynamische omgeving met verschillende verkeersmodaliteiten, zoals trein, bus fiesters en voetgangers waarborgen we met belanghebbenden de kwaliteit van plannen en gebied. Waar alles samenkomt levert Van der Bouw topkwaliteit die leidt tot succesvolle samenwerking en resultaat.

Bekijk projecten