Van der Bouw groeit. Jij groeit mee. We investeren in groei, in het opleiden van onze bestaande club en in het aantrekken van nieuwe mensen. Dit doen wij met Van der Bouw Academy waar je o.a. via kennissessies en opleidingen je kennis verbreedt en up to date blijft van de ontwikkelingen.

Kennismaken & delen

Ons netwerk breiden we graag uit door kennis te maken met studenten en alumni. We zijn aanwezig op Real Estate beurzen en gaan samenwerkingen aan met studieverenigingen. We organiseren businesstours in ons kantoor waarbij studenten meekijken in ons bedrijf. Kennis delen is net zo belangrijk. Dit doen we onder andere via het maandelijkse Eten & Weten. Tijdens deze lunch geeft een collega een presentatie over ons vakgebied. Afgelopen presentaties gingen over de stikstofregels en de uitdagingen rondom ons project bij Buitenlandse Zaken.

Traineeship

Het traineeship is ontwikkeld voor net (of bijna) afgestudeerden in één van de afstudeerrichtingen. In het traineeship werk je aan de ontwikkeling van soft en hard skills binnen de organisatie. Duur: 24 maanden. In het eerste jaar loop je mee met projecten met een mentor uit een van de vakgebieden: Vastgoed en Infrastructuur, Juridisch, Financieel, Project- en Procesmanagement. In het tweede jaar voer je eigen projecten uit onder de begeleiding van je mentor. Tegelijkertijd werk je aan een doorontwikkeling van jouw eigen vakgebied. Je stelt doelen en volgt cursussen. Het programma sluit je af met een certificaat.

Opleiding

Blijf up to date over mogelijkheden binnen de markt. Ontwikkel jezelf binnen een speciaal vakgebied. Of focus je op jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw soft skills zoals presenteren of schrijven. Medioren en senioren kunnen minimaal 80u per jaar hieraan besteden.

Astrid

Master student Management in the Built Environment (TU Delft)
“Werken als junior adviseur bij Van der Bouw betekent dat je nog veel aan het leren bent! Het is fijn hoe goed dit werk aansluit bij mijn huidige studie. Ik krijg de kans om de theorie in praktijk te brengen en te zien hoe projecten nu echt in zijn werk gaan. Een groot voordeel is dat het kantoor gevestigd is op het terrein van de TU campus. Dit betekent dat ik heen en weer kan fietsen tussen de collegezaal en kantoor!”

Inge

Omgevingsmanager Waternet bij Van der Bouw
“Mijn achtergrond is verkeerskunde en ik heb er zelf een draai aan gegeven richting omgevingsmanagement. Bij Van der Bouw krijg ik de kans om me hier verder in te specialiseren, een mooie kans. Daarnaast vind ik het idee mooi om samen te werken aan opdrachten en te leren van elkaar.”

Benieuwd naar de mogelijkheden die onze Academy te bieden heeft?

Neem contact met ons op via  academy@vanderbouw.nl